Verkopen/Verhuren

U overweegt de verkoop van uw vastgoed?

immo verkoop aan de kust

Wij staan klaar om u te begeleiden in dit belangrijk proces. Met meer als 30 jaar ervaring en de enthousiaste inzet van 2 generaties kan u rekenen op een professionele aanpak:

 • Kennismaking
  Graag spreken wij af om uw situatie te begrijpen, uw noden te kennen en uw vastgoed te bezoeken. Dit geeft de mogelijkheid onszelf ook voor te stellen zodat u ons kan leren kennen en beter oordelen of een samenwerking mogelijk is. Het vertrouwen is dan ook het cruciale element in een samenwerking.
 • Waardebepaling
  Op basis van recente verkooptransacties, trends en evoluties in de markt, zullen wij een doorgedreven vergelijkende analyse maken om u een beeld te geven van wat een realistische verkoopprijs zou zijn. Hier besteden wij veel tijd en aandacht aan, om u zo goed mogelijk te informeren.

 

Tot hier zijn er voor u geen verplichtingen. Als u beslist om met ons in zee te gaan, kan u rekenen op ons voor:

 • Commercialisatie
  Met U spreken we een verkoopstrategie af met de prijszetting in functie van uw verwachtingen voor de verkoop. Vervolgens doen wij het nodige voor de dossiersamenstelling, professionele fotoreportage, opmeting, doorgedreven publiciteitscampagne, plaatsbezoeken en onderhandelingen met klanten, samenstellen van het compromis en verdere administratieve ondersteuning tot na het verlijden van de akte bij de notaris.
 • Communicatie
  Wij houden u op de hoogte!
  Op maandelijkse basis informeren wij u over de gebeurtenissen in het verkoopproces met zowel de feedback van ons cliënteel als onze eigen bevindingen. Natuurlijk staan wij open om uw specifieke wensen te vervullen.

Als u geïnteresseerd bent in een kennismaking, nodigen wij u uit om via “contact” ons een woordje na te laten of ons even op te bellen.

Verhuur:

 1. Marktconforme huurprijs bepalen van uw pand
 2. Aantrekkelijke fotoreportage
 3. Publiciteitscampagne in etalage, eigen website, Immoweb, bestaand klantenbestand e.a.
 4. Plaatsbezoek met klanten en periodieke feedback naar de eigenaar
 5. Goede screening van kandidaat huurders
 6. Juridisch correct en op maat gemaakt huurcontract volgens de modelovereenkomsten van het BIV
 7. Opvragen van polis huurdersaansprakelijkheidsverzekering en bewijs van huurwaarborg
 8. Opmaken van een volledige plaatsbeschrijving
 9. Opname en overzetting van meterstanden
 10. Registratie huurcontract en plaatsbeschrijving

vakantieverhuur aan de kust

Vakantieverhuur:

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist in vakantieverhuur aan het Albertstrand met een portefeuille dat de 200 panden overstijgt. Gezien de vraag altijd hoger is als ons aanbod, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe studio’s, appartementen, penthouses en villa’s voor ons immer groeiend cliënteel.

Ons Cliënteel zal u bevestigen dat klantentevredenheid bij ons centraal staat.

Graag ontvangen wij u voor een gesprek over onze werkwijze. Aansluitend komen wij graag langs voor een bezoek waarna eerlijke en aantrekkelijke prijzen opgesteld worden voor de verhuur van uw pand. Na uw akkoord, kan alles in gang gezet worden.

In het kader van het Vlaamse Logiesdecreet, uitgaande van Toerisme Vlaanderen, bieden wij onze hulp ook aan om alle verplichte zaken in orde te brengen.